Διασύνδεση ERP – eShop

ERP + eShop = ???

ERP έχετε, eShop έχετε, αλλά πως μπορείτε να “παντρέψετε” τα δύο αυτά συστήματα?

Πως θα μπορέσετε να έχετε συνεχή ενημέρωση των ειδών σας και των αποθεμάτων τους όταν αυτά αλλάζουν στο ERP σας? Πως θα μπορέσετε να έχετε τις παραγγελίες που γίνονται στο eShop σας στο ERP σας διαθέσιμες προς τιμολόγηση?

Τι μου προσφέρει αυτή η διασύνδεση?

H γέφυρα διασύνδεσης αυτοματοποιεί πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης και αναλαμβάνει να συγχρονίζει την αποθήκη, τις παραγγελίες και τους πελάτες μεταξύ των δύο συστημάτων, πραγματοποιώντας ουσιαστικά τη διαχείριση των προϊόντων και των παραγγελιών του eShop μέσα από το ERP σας.

Για παράδειγμα, εάν πουλήσετε ένα προϊόν μέσω του φυσικού καταστήματος, και καταγράψετε την πώληση στο ERP σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ενημερωθεί με την νέα ποσότητα αποθέματος. Το ίδιο θα συμβεί αν ενημερώσετε το ERP σας με νέα προϊόντα ή ενημερώσετε κάποιο υπάρχον πεδίο (περιγραφή, κατηγορία, διαθεσιμότητα κτλ).

Αντίστοιχα, όταν πουλήσετε ένα προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, το ERP σας θα ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο με την παραγγελία και θα δεσμεύσει το απόθεμα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συλλέξετε τα προϊόντα, να τιμολογήσετε την παραγγελία και να την ολοκληρώσετε. Το eShop σας θα ενημερωθεί αυτόματα με την νέα κατάσταση της παραγγελίας.

ERP + eShop = Επιτυχία

Τι πλεονεκτήματα έχει αυτή η διασύνδεση?

Καθαρή Εγκατάσταση

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, η διασύνδεση μας δεν κάνει καμία απολύτως αλλαγή στο ERP σας. Η εγκατάστασή σας παραμένει “καθαρή” από παρεμβάσεις.

Web Powered

Έχετε την δυνατότητα πρόσβασης στην διασύνδεση από οποιονδήποτε υπολογιστή στο δίκτυό σας, χωρίς εγκαταστάσεις, ρυθμίσεις κλπ.

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της διασύνδεσης είναι πανεύκολη καθώς έρχεται προ-ρυθμισμένη από εμάς για το ERP σας. Κανένα επιπλέον λογισμικό δεν απαιτείται!

Το δικό σας ERP

Η διασύνδεση συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ERP όπως SoftOne ERP, Singular Enterprise, Pylon ERP. Μη σας ανησυχεί αν δεν βλέπετε το ERP σας, η διασύνδεση μπορεί να τροποποιηθεί για οποιοδήποτε σύγχρονο ERP.

Το δικό σας eShop

Η διασύνδεση μπορεί να δουλέψει με eShop φτιαγμένα σε Magento, WooCommerce και Shopify. Αν διαθέτετε κάποια άλλη πλατφόρμα, μην ανησυχείτε, νέες πλατφόρμες προστίθενται συχνά!

Συνεχείς αναβαθμίσεις

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η διασύνδεση ενημερώνεται με νέες δυνατότητες, καλύτερες επιδόσεις και ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία!

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον?

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε την διασύνδεση του ERP σας με το eShop σας.

Αν πάλι θέλετε επιπλέον πληροφορίες, τότε μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας