Σχετικά

Γιατί είμαστε διαφορετικοί…

Δεν πιστεύουμε σε όρια… Ούτε εσείς θα πρέπει.

Αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι το ότι εστιάζουμε στις ανάγκες σας για να σας δώσουμε λύσεις και πληροφορίες που κανείς άλλος δεν θα σας δώσει.

Δίνουμε την ψυχή μας σε αυτό που κάνουμε και αυτό είναι που μας κάνει τόσο ξεχωριστούς. Για εμάς, τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Μερικά δεδομένα

Οι αριθμοί μας

0

Χρόνια

0

Πελάτες

0

Projects

Γιατί να μας εμπιστευθείτε

Οι αξίες μας

Κάθε project είναι μοναδικό

Κανένα Project δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο, όπως καμία επιχείρηση δεν είναι ίδια με καμία άλλη. Αντιμετωπίζουμε κάθε project σαν κάτι νέο και δεν προσπαθούμε να “πουλήσουμε” έτοιμες λύσεις που ίσως δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Βλέπουμε μπροστά

Πέρα από τις προδιαγραφές που εσείς θα μας δώσετε σχετικά με το project σας, εμείς θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε όσες περισσότερες μελλοντικές ανάγκες γίνεται για να είμαστε σίγουροι πως οι λύσεις που σας προτείνουμε θα λειτουργούν και στο μέλλον.

Η υποστήριξη είναι κλειδί

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά για προβλήματα και διορθώσεις. Όπως και να έχει όμως, η σωστή και γρήγορη αντιμετώπιση ζητημάτων και αλλαγών είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα.

Λύνουμε πραγματικά προβλήματα

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς?

Κατασκευή eShop

Η δημιουργία ενός ηλ. καταστήματος με χιλιάδες προϊόντα είναι εύκολη. Η δημιουργία ενός ηλ. καταστήματος που αποδίδει είναι αυτό που πραγματικά κάνει την διαφορά.

Web Applications

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οποιαηποτε custom εφαρμογή χρειάζεστε. Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα δουλέχουμε μαζί σας για υλοποίηση της εφαρμογής σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Το site σας είναι η ψηφιακή σας βιτρίνα. Σχεδιάζουμε το site σας έτσι ώστε να είναι φιλικό στην χρήση, γρήγορο, συμβατό με όλα τα smartphone/tablet, αλλά και οικονομικό.

Προώθηση ιστοσελίδων/eShop

Content Strategy, E-Commerce Consulting, SEO, SEM και PPC συνδυάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προώθησης της σελίδας ή του eShop σας.

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστείτε, με λύσεις πρσαρμοσμένες στις νέες σας ανάγκες αλλά και προτάσεις βελτίωσης. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα

Web Hosting

Ένα eShop ή μια custom εφαρμογή είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας. Παρέχουμε αξιόπιστες λύσης φιλοξενίας για να βεβαιωθούμε πως τίποτα δεν θα σταματήσει να δουλεύει.