Αναπτυξη εφαρμογών

Οι ανάγκες σας πράξη

Απλά πείτε μας τις ανάγκες σας

Αν η επιχείρησή σας χρειάζεται μια συγκεκριμένη εφαρμογή για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά αλλά αυτή η εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και θα αναλάβουμε να φτιάξουμε για εσάς την εφαρμογή που χρειάζεστε ακριβώς στα μέτρα σας.

1 .. 2 .. 3 ..

Κύκλος ανάπτυξης custom εφαρμογών

Προδιαγραφές

Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και τις μετατρέπουμε σε απαιτήσεις. Επεξεργαζόμαστε και προτείνουμε λύσεις με βάση όσα μας λέτε προκειμένου να καταλήξουμε στις τελικές προδιαγραφές.

Ανάλυση υλοποίησης

Με βάση τις προδιαγραφές που συγκεντρώσαμε, εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η ανάπτυξη της εφαρμογής σας. Σε αυτό το στάδιο αποκτούμε από κοινού μια συνολική εικόνα του πως θα λειτουργεί η εφαρμογή.

Χρονοδιάγραμμα & Κοστολόγηση

Αφού πλέον έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των τεχνικών απαιτήσεων της εφαρμογής, ορίζουμε το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησής της και κάνουμε αναλυτική κοστολόγηση.

Υλοποίηση…

Αφού πάρουμε την δική σας έγκριση, ξεκινά η ανάπτυξη της εφαρμογής σας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα σας ενημερώνουμε για την πορεία της ανάπτυξης ενώ μπορεί να έχετε και την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε κάποια κομμάτια της, όταν αυτά είναι έτοιμα.

Δοκιμές, δοκιμές, δοκιμές

Πριν σας παραδώσουμε την εφαρμογή, δοκιμάζουμε κάθε πτυχή και λειτουργία της για να είμαστε 100% σίγουροι πως το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζητάτε.

Παράδοση

Συγχαρητήρια! Η εφαρμογή σας είναι έτοιμη και μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε!

Τεχνική Υποστήριξη

Αν στην πορεία ανακαλύψετε πως οι ανάγκες σας άλλαξαν και χρειάζεστε αλλαγές ή προσθήκες στην εφαρμογή, ο κύκλος ξεκινά και πάλι. Μέχρι τότε, είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε στην χρήση της και να διορθώσουμε πιθανά προβλήματα.

Χρειάζεστε κάτι παραπάνω?

Παράδειγμα εφαρμογής

Μια από τις πιο πρόσφατες custom εφαρμογές που αναπτύξαμε είναι το WebERP, μια εμπορικά διαθέσιμη εφαρμογή online τιμολόγησης με δυνατότητα σύνδεσης με eShop, ταμειακές μηχανές και φορολογικούς μηχανισμούς.

Διαθέτει ακόμα ένα πλήρες API για την σύνδεσή του με άλλες εφαρμογές και πλατφόρμες

WebERP - Login
WebERP - Πίνακας Ελέγχου
WebERP - Πωλήσεις
Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και απογειώστε την επιχείρησή σας!