Κατασκευή eShop

Κορυφαία αποτελέσματα, προσιτό κόστος, συνεχής υποστήριξη

Κατασκευή eShop

Διαχειρίστείτε εύκολα & γρήγορα τις παραγγελίες σας, όριστε μεταφορικά κόστη, ανέβαστε προϊόντα, συνδεθείτε με τα κορυφαία Ελληνικά marketplaces (Skroutz, Bestprice) και ξεκίνηστε να δέχεστε on-line πληρωμές μέσω της τράπεζας της επιλογής σας.

Κατασκευή eshop

Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα;

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η καλύτερη απάντηση στην οικονομική κρίση που διανύουμε.

Κατασκευάζοντας ένα eshop ανοίγετε τις πόρτες του καταστήματός σας σε όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα έως το πιο απομακρυσμένο χωριό, ή ακόμα σε όλη την Ευρώπη ή και ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει περιορισμός. Αν το προϊόν σας είναι καλό και η τιμή του είναι ανταγωνιστική, τότε μπορεί να πουληθεί οπουδήποτε.

Σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου, η καταναλωτική δαπάνη προϊόντων που γίνεται σε ηλεκτρονικά καταστήματα από Έλληνες σημείωσε αύξηση 134%. Σύμφωνα με την έρευνα, τον Μάρτιο του 2021 εκατοντάδες κατηγορίες έχουν εκτοξευθεί από τις online αγορές, όπως puzzles, web cameras και στρώματα γυμναστικής, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά ενός eShop που βοηθάνε να έχει επιτυχία (δηλαδή πωλήσεις) και το κάνουν να ξεχωρίζει?

Online πληρωμές

Τράπεζα της επιλογής σας

Δεχτείτε πληρωμές με πολλούς τρόπους. Συνθεθείτε με όλες τις ελληνικές τράπεζες, τη VIVA Payments, το PayPal και πολλά άλλα. Δώστε στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές πληρωμής.

Courier, μεταφορικές κλπ

Υπολογισμός μεταφορικών

Ενημερώστε σωστά τους πελάτες σας για το ακριβές κόστος των μεταφορικών ανάλογα με την αξία της παραγγελίας τους, τον τόπο κατοικίας τους και δώστε τους την δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο αποστολής που τους εξυπηρετεί. Μπορείτε ακόμα να υπολογίζετε μεταφορικά για άλλες χώρες.

Μικρές ταχύτητες = Λίγες πωλήσεις

Ταχύτητα

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως η ταχύτητα φόρτωσης ενός eShop έχει άμεση σχέση με τις πωλήσεις που κάνει. Κατά μέσο όρο οι ιδιοκτήτες eShop βλέπουν βελτίωση 11% στις πωλήσεις τους όταν ο χρόνος φόρτωσης του eShop μειώνεται κατά 8%.

60% από κινητά και tablet

Responsive σχεδιασμός

Την σημερινή εποχή, πάνω από το 60% της επισκεψιμότητας ενός eShop πραγματοποιείται από φορητές συσκευές λόγω κυρίως της τακτικής ενασχόλησης των χρηστών με τα Social Media από τέτοιες συσκευές. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό το eShop σας να εμφανίζεται και να δουλεύει σωστά σε φορητές συσκευές.

Marketplaces

Skroutz, Bestprice και άλλα

Συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα με όλα τα μεγάλα Ελληνικά marketplaces αλλά και με το κατάστημά σας στο Facebook και κάντε πωλήσεις από διαφορετικές πηγές εύκολα και γρήγορα.

Τι προτείνουμε

Πλατφόρμες eCommerce

Αντί να δουλεύουμε με μια και μόνο πλατφόρμα, επιλέγουμε την πλατφόρμα eCommerce που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Έτσι είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα είναι ένα eShop που δουλεύει σωστά και παρέχει όσες δυνατότητες χρειάζεστε… και κάτι παραπάνω!

Magento

Shopify

WooCommerce

Έχετε απορίες?

Είμαστε εδώ για εσάς

Έχετε απορίες σχετικά με την κατασκευή eShop? Δείτε μερικές γρήγορες απαντήσεις σε συνήθεις απορίες.

Αν και η εύκολη απάντηση είναι “Ναι”, η πραγματικότητα είναι είναι πως αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που διαθέτετε και τις δυνατότητες του.

Στην μεγάλη τους πλειοψηφία όμως, όλα τα σύγχρονα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης μπορούν να συνδεθούν με το eShop σας.

Η διασύνδεσή που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι απλή, εύκολη στην χρήση και δεν κάνει επεμβάσεις στο ERP σας. Δείτε περισσότερα.

Όλες οι πλατφόρμες eCommerce που χρησιμοποιούμε έχουν ενσωματωμένους τρόπους υπολογισμού αποστολής προϊόντων που συνδυάζουν παραμέτρους όπως το βάρος, τη περιοχή αποστολής, ακόμα κι αν υπερβαίνει το προϊόν κάποια τιμή να αποστέλλεται δωρεάν. Επίσης υπάρχουν εξειδικευμένες λύσει που συνδέονται κατευθείαν με την εταιρεία courier και αυτοματοποιούν πλήρως τη διαδικασία με τη δημιουργία και των voucher αποστολής.

Όχι απλά μπορεί, αλλά πρέπει να έχει, γι αυτό και τα φίλτρα είναι μια δυνατότητα που προσθέτουμε σε όλα μας τα eShop αφού κάνει την εύρεση προϊόντων πολύ πιο εύκολη.

Φυσικά! Την σήμερον ημέρα κανείς δεν θέλει να περάσει την διαδικασία εγγραφής πληκτρολογώντας στοιχεία, κάνοντας επαλήθευση κλπ. Η είσοδος όχι μόνο μέσω Facebook αλλά και μέσω άλλων Social Media λογαριασμών είναι πλέον απαραίτητη.

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και απογειώστε την επιχείρησή σας!