Κατασκευή ιστοσελίδων

Η σημασία μιας ιστοσελίδας

Καλύτερος σχεδιασμός = καλύτερη απόδοση.

Στις μέρες μας, δεν αρκεί μια επιχείρηση να έχει απλά μια ιστοσελίδα – πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα που να είναι καλά κατασκευασμένη και σχεδιασμένη ώστε να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Αφιερώνοντας χρόνο για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας υψηλής ποιότητας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας είναι σε θέση να επιτύχει στη σύγχρονη αγορά.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ιστοσελίδα σας?

Γιατί αλήθεια? Τι είναι αυτό που κάνουμε εμείς που δύσκολα θα βρείτε αλλού? Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που προσέχουμε στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε που τις κάνουν να ξεχωρίζουν? Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να πιστεύετε και η σωστή κατασκευή της θα σας αποφέρει πολλά περισσότερα μακροπρόθεσμα οφέλη.

Μετά την κατασκευή τι?

Εύχρηστες και ευέλικτες

Η διαχείριση της ιστοσελίδας και η ενημέρωση του περιεχομένου της θα πρέπει να είναι απλή υπόθεση, ακόμα και για κάποιον χωρίς γνώσεις. Στόχος μας είναι με μια σύντομη εκπαίδευση, να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας μπορεί να είναι πολύπλοκη, αλλά η διαχείρισή της δεν θα πρέπει να είναι.

60% από κινητά και tablet

Responsive σχεδιασμός

Την σημερινή εποχή, πάνω από το 60% των επισκέψεων μιας ιστοσελίδας πραγματοποιείται από φορητές συσκευές (smartphones/tablets). Είναι σημαντικό λοιπόν η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται και να δουλεύει σωστά σε αυτές τις συσκευές! Είναι κρίμα να χάσετε το 60% των πελατών σας!

Κανείς δε θέλει να περιμένει

Ταχύτητα

Είναι γεγονός ότι κανένας δεν θέλει να περιμένει να φορτώσει η σελίδα που επιθυμεί. Περισσότεροι από τους μισούς επισκέπτες θα φύγουν από μια ιστοσελίδα αν αυτή δεν φορτώσει μέσα σε 4-6 δευτερόλεπτα. Φροντίζουμε λοιπόν η ιστοσελίδα σας να φορτώνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Η ταχύτητα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο πως οι μηχανές αναζήτησης “βλέπουν” την ιστοσελίδα σας.

Ποια είναι η διαδικασία?

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της υλοποίησης

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε? Πόσο διαρκεί το καθένα? Τι πρέπει να κάνω σε κάθε στάδιο? Μην ανησυχείτε, θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας τόσο για να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο, όσο και για να σας εξηγούμε τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο…

Domain name

Επιλέγουμε μαζί το πιο κατάλληλο domain name και το κατοχυρώνουμε. Μπορείτε φυσικά να καταχωρήσετε όσα θέλετε!

Καταγραφή απαιτήσεων

Καταγράφουμε προσεκτικά τις προδιαγραφές σας και οριστικοποιούμε μαζί τις ανάγκες σας. Με γνώμονα την ίδια την επιχείρηση, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της βρίσκουμε τι πραγματικά χρειάζεστε.

Σχεδιασμός προσχεδίου

Σχεδιάζουμε για εσάς μια στατική, μη διαδραστική έκδοση των βασικών τμημάτων της ιστοσελίδας σας. Έτσι έχετε ακριβή εικόνα για την μορφή της τελικής ιστοσελίδας που αντικατοπτρίζει αυτό που θα βλέπουν και οι επισκέπτες της

Κατασκευή

Σε αυτό το στάδιο θα μας χάσετε για λίγο, όσο εμείς χανόμαστε μέσα σε κομμάτια κώδικα και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας. Μην ανησυχείτε όμως, θα σας ενημερώνουμε τακτικά ενώ θα μπορείτε να βλέπετε την πρόοδό μας αν θέλετε

Έλεγχος / Παράδοση

Μόλις είμαστε έτοιμοι και μετά από ενδελεχή έλεγχο σε όλα τα σημεία της ιστοσελίδας, σας την παραδίδουμε μαζί με τα… κλειδιά! Αν απαιτείται, γίνεται και μια σύντομη (~1 ώρα) εκπαίδευση πάνω στην χρήση της και τις δυνατότητές της

Έχετε απορίες?

Είμαστε εδώ για εσάς

Λογικό είναι να έχετε κάποιες απορίες. Άλλωστε δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε όλα σε μερικές γραμμές!

Δείτε όμως τις απαντήσεις σε κάποιες συχνές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την κατασκευή ιστοσελίδας.

Αυτό είναι κάτι πιο συνηθισμένο απ ότι νομίζετε, ειδικά για όσους φτιάχνουν ιστοσελίδα για πρώτη φορά. Αφού μάθουμε όσα πιο πολλά μπορούμε για εσάς και την επιχείρισή σας, δημιουργούμε μαζί τη δομή που θα έχει το site. Στη συνέχεια δημιουργούμε μαζί τους τίτλους όπως και εύστοχα και περιεκτικά κείμενα.

Εάν έχετε έτοιμο όλο το υλικό που θα χρειαστεί για την ιστοσελίδα (φωτογραφίες, ενότητες-κείμενα, λογότυπο) ο χρόνος είναι περίπου 2 εβδομάδες. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος είναι πιο κοντά στις 4 εβδομάδες.

Το κόστος δημιουργίας ιστοσελίδας μπορεί να εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες όπως ο μεγάλος όγκος δεδομένων, custom εφαρμογές, πολυπλοκότητα εικαστικού, γλώσσες που θέλετε να είναι μεταφρασμένη η ιστοσελίδα και άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτική προσφορά.

Πλέον με τις ταχύτητες του Internet δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε στην ίδια χώρα με εμάς! Με την πληθώρα εργαλείων επικοινωνίας που υπάρχουν σήμερα, η επικοινωνία μας θα είναι πάντα απρόσκοπτη.

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και απογειώστε την επιχείρησή σας!