Κατασκευή ιστοσελίδων

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ιστοσελίδα σας?

Γιατί αλήθεια? Τι είναι αυτό που κάνουμε εμείς που δύσκολα θα βρείτε αλλού? Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που προσέχουμε στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε που τις κάνουν να ξεχωρίζουν?

Μετά την κατασκευή τι?

Εύχρηστες και ευέλικτες

Η διαχείριση της ιστοσελίδας και η ενημέρωση του περιεχομένου της θα πρέπει να είναι απλή υπόθεση, ακόμα και για κάποιον χωρίς γνώσεις. Στόχος μας είναι με μια σύντομη εκπαίδευση, να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας.

60% από κινητά και tablet

Responsive σχεδιασμός

Την σημερινή εποχή, πάνω από το 60% της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας πραγματοποιείται από φορητές συσκευές (smartphones/tablets). Είναι σημαντικό λοιπόν η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται και να δουλεύει σωστά σε αυτές τις συσκευές!

Κανείς δε θέλει να περιμένει

Ταχύτητα

Είναι γεγονός ότι κανένας δεν θέλει να περιμένει να φορτώσει η σελίδα που επιθυμεί. Περισσότεροι από τους μισούς επισκέπτες θα φύγουν από μια ιστοσελίδα αν αυτή δεν φορτώσει μέσα σε 4-6 δευτερόλεπτα. Φροντίζουμε λοιπόν η ιστοσελίδα σας να φορτώνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Γιατί να επιλέξετε εμάς της την ιστοσελίδα σας?

Γιατί αλήθεια? Τι είναι αυτό που κάνουμε εμείς που δύσκολα θα βρείτε αλλού? Ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που προσέχουμε στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε που τις κάνουν να ξεχωρίζουν?

Domain name

Επιλέγουμε μαζί το πιο κατάλληλο domain name και το κατοχυρώνουμε

Καταγραφή απαιτήσεων

Καταγράφουμε προσεκτικά τις προδιαγραφές σας και οριστικοποιούμε μαζί τις ανάγκες σας

Σχεδιασμός προσχεδίου

Σχεδιάζουμε για εσάς μια στατική, μη διαδραστική έκδοση των βασικών τμημάτων της ιστοσελίδας σας. Έτσι έχετε ακριβή εικόνα για την μορφή της τελικής ιστοσελίδας

Κατασκευή

Σε αυτό το στάδιο θα μας χάσετε για λίγο, όσο εμείς χανόμαστε μέσα σε κομμάτια κώδικα και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας

Έλεγχος / Παράδοση

Μόλις είμαστε έτοιμοι και μετά από ενδελεχή έλεγχο σε όλα τα σημεία της ιστοσελίδας, σας την παραδίδουμε μαζί με τα… κλειδιά! Αν απαιτείται, γίνεται και μια σύντομη (~1 ώρα) εκπαίδευση

Έχετε απορίες?

Είμαστε εδώ για εσάς

Λογικό είναι να έχετε κάποιες απορίες. Άλλωστε δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε όλα σε μερικές γραμμές!

Δείτε όμως τις απαντήσεις σε κάποιες συχνές ερωτήσεις

Αυτό είναι κάτι πιο συνηθισμένο απ ότι νομίζετε, ειδικά για όσους φτιάχνουν ιστοσελίδα για πρώτη φορά. Αφού μάθουμε όσα πιο πολλά μπορούμε για εσάς και την επιχείρισή σας, δημιουργούμε μαζί τη δομή που θα έχει το site. Στη συνέχεια δημιουργούμε μαζί τους τίτλους όπως και εύστοχα και περιεκτικά κείμενα.

Εάν έχετε έτοιμο όλο το υλικό που θα χρειαστεί για την ιστοσελίδα (φωτογραφίες, ενότητες-κείμενα, λογότυπο) ο χρόνος είναι περίπου 2 εβδομάδες. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος είναι πιο κοντά στις 4 εβδομάδες.

Το κόστος δημιουργίας ιστοσελίδας μπορεί να εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες όπως ο μεγάλος όγκος δεδομένων, custom εφαρμογές, πολυπλοκότητα εικαστικού, γλώσσες που θέλετε να είναι μεταφρασμένη η ιστοσελίδα και άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτική προσφορά.

Πλέον με τις ταχύτητες του Internet δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε στην ίδια χώρα με εμάς! Με την πληθώρα εργαλείων επικοινωνίας που υπάρχουν σήμερα, η επικοινωνία μας θα είναι πάντα απρόσκοπτη.

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και απογειώστε την επιχείρησή σας!