Προώθηση ιστοσελίδων/eShop

Google Ads

Εξασφαλίστε πελάτες αποτελεσματικά

Τα Google Ads είναι το πλέον αποτελεσματικότερο εργαλείο προβολής και προώθησης που μπορείτε να έχετε στην διάθεσή σας αφού σας δίνει την δυνατότητα να εμφανίσετε σε υποψήφιους πελάτες αυτό που αναζητούν, την στιγμή που το αναζητούν.

Γιατί επιλέγουμε το Google Ads?

Γιατί πολύ απλά μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες!

Είναι ο τρόπος να εμφανιστούμε στους υποψήφιους πελάτες την κατάλληλη στιγμή (right person right time) κάνοντας όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση στη δαπάνη για τη διαφήμισή μας. Δημιουργούμε νέους επισκέπτες ενώ μπορούμε να αυξήσουμε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δεχόμαστε ή να ενισχύσουμε την αφοσίωση των πελατών μας.

Τα βήματα μας…

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ανάλυση ανταγωνισμού

Μαθαίνουμε όσα περισσότερα γίνεται για τους ανταγωνιστές σας. Έτσι αποκτούμε ολοκληρωμένη εικόνα για το πως πρέπει να στηθεί η καμπάνια σας.

Επιλογή λέξεων κλειδιών

Οι σωστές λέξεις κλειδιά σημαίνουν και κοινό που πραγματικά ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το κόστος.

Δημιουργία καμπάνιας

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δημιουργούμε την καμπάνια με το budget που πιστεύουμε ότι χρειάζεται και τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Δημιουργία διαφημίσεων

Δημιουργούμε πολλαπλές διαφημίσεις με κείμενο, φωτογραφίες αλλά και video, όπου αυτό υπάρχει.

Στόχευση κοινού

Ορίζουμε το κοινό με διάφορες μεθόδους στόχευσης με βάση τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει.

Προβολή διαφημίσεων

Τρέχουμε τις διαφημίσεις σας στα κανάλια που πιστεύουμε πως θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Μέτρηση απόδοσης

Μετράμε την απόδοση των διαφημίσεων και αν χρειαστεί, προσαρμόζουμε όλες τις παραμέτρους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχετε απορίες?

Είμαστε εδώ για εσάς

Έχετε απορίες σχετικά με την προώθηση ιστοσελίδων και eShop? Δείτε μερικές γρήγορες απαντήσεις σε συνήθεις απορίες.

Το Google Ads είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να δούμε αποτελέσματα στη σελίδα μας. Σίγουρα από τη πρώτη κιόλας εβδομάδα η διαφορά θα είναι τεράστια.

Το ποσό ποικίλει ανάλογα με το τομέα που ασχολούμαστε και τον ανταγωνισμό. Το βέβαιο είναι πως αν δαπανήσουμε ποσό Χ ποσό θα μας επιστραφεί Χ * Ν. Εμπειρικά θεωρούμε πως το ελάχιστο κόστος για αισθητά αποτελέσματα είναι περίπου στα 200€ για 1 μήνα.

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και απογειώστε την επιχείρησή σας!